Rólunk

KIK VAGYUNK

Cégünk - a GelFor Vállalkozás jogutódjaként - 2002. áprilisában alakult.

Több mint 30 éve tevékenykedünk az informatika és a biztonságtechnika szakterületén.

Célunk az ügyfeleinkkel kialakítandó hosszú távú munkakapcsolat, ezért minőségi munkát végzünk, kiemelkedő garanciális feltételekkel, versenyképes árakon.

A legrégebbi - máig is élő - átalánydíjas szolgáltatási szerződéseink 1998-ban indultak.
Munkatársaink kivétel nélkül rendelkeznek a szakmához szükséges legmagasabb ismeretekkel, illetve végzettségekkel is. Csapatunkban dolgozik diplomás villamosmérnök, elektronikai műszerész, illetve biztonságtechnikai mérnök is, így az elvégzendő feladatokra minden alkalommal találunk megfelelő, szakszerű megoldást.

TEGYEN PRÓBÁRA!

ESZKÖZÖK, AMIKKEL DOLGOZUNK

Kamerarendszerek terén egyértelműen a Hikvision vezeti a listát nálunk. Megbízható, egyszerű a kezelése és a karbantartása is. A márka keretein belül mindenki megtalálja a neki megfelelő választást. Általában telepítéskor, javításkor felajánlunk több megoldási lehetőséget, és ebből az ügyfelek a nekik szimpatikus verziót választják. Így érjük el, hogy mindenki elégedett legyen.

Hikvision
DSC

Riasztórendszerek tekintetében elsősorban a kanadai alapítású DSC eszközöket telepítjük. Az évek során összegyűjtött tapasztalatok és vevői elégedettségek alapján elmondható, hogy a DSC rendszerekkel valamennyi ügyfél elégedett. Mi sem szeretjük a zsákbamacskát, így örömmel szereljük a jól bevált eszközöket, ugyanis így elkerülhetjük a panaszokat, gyakori hibajavításokat. Számtalan olyan tökéletesen működő DSC rendszerünk van, amit 10-15 éve telepítettünk, és az égvilágon semmi baja.

KIEMELT PARTNEREINK

Pólus Center,  Aréna Pláza,  Ablakland.hu,  Securitas Kft.,  Diehl Aviation Hungary Kft.,  Delton Kft.,  Masco Kft.,  Agrolánc Kft.,  Vinci Facilities Magyarország Kft.,  Hidra Technológiai Szolgáltató Kft.Gasztroizmus2000 Kft.Prospero Könyvei Budapest Kft.ERKONE Kft.,  Positus Kft.,  I-SECCHSHRPZMAXReményi CsomagolástechnikaMakor Kft.Asix Kft.

A CSAPAT

Állandó kollégáink rövid bemutatója következik, hogy Ön is megbarátkozzon az arcokkal, akik a jövőben a munkát végzik ingatlanjában...

  • 06 20 543 4498
műszaki vezető
Csapatunk legfiatalabb tagja korából adódóan elszánt és ambiciózus. Kedvenc története, hogy a főnökétől telefonálás közben ezt hallotta: „Vállaljuk, de meg kell kérdeznem a kollégát, aki befér ilyen kis helyekre is.” – ez a kolléga nem más, mint Tibi. Vagyonvédelmi rendszertervezőként nem riad meg a riasztóktól, egy mágneszár beállításától, vagy egy biometrikus beléptető tervezésétől sem.
  • 06 20 951 5024
tulajdonos, ügyvezető igazgató
Cégünk atyja 30 éve műszaki vonalon tevékenykedik, és a mai napig aktívan alkalmazza is tudását. Jó vezetőhöz híven terelgeti a többi kollégát, és ha valamiben elakadnak, kivétel nélkül minden alkalommal talál megfelelő megoldást. Nem hagyott még hátra megoldatlan munkát, cégünk szlogenje is tőle származik: „Nálunk a munka még mindig a becsület dolga.”
  • 06 20 246 3928
rendszer telepítő
Gyula is a rutinos rókák közé tartozik, szinte már oviban is csavarhúzó volt a jele. Cégünknél a rendszerek telepítésében hatalmas szerepet vállal. Sok éve precízen, esztétikusan, igényesen dolgozik velünk, így hála neki, telepítéseink után az ügyfeleink elégedettek, rutinjának és tudásának köszönhetően a kivitelezés gyors és hatékony.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE?

Itt megadhatja elérhetőségeit, ezután mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.