RÓLUNK

Cégünk - a GelFor Vállalkozás jogutódjaként - 2002. áprilisában alakult. Több mint 30 éve tevékenykedünk az informatika és a biztonságtechnika szakterületén.

Célunk az ügyfeleinkkel kialakítandó hosszú távú munkakapcsolat, ezért minőségi munkát végzünk, kiemelkedő garanciális feltételekkel, versenyképes árakon.

A legrégebbi - máig is élő - átalánydíjas szolgáltatási szerződéseink 1998-ban indultak.
Munkatársaink rendelkeznek a szakmához szükséges legmagasabb ismeretekkel, csapatunkban dolgozik diplomás villamosmérnök, elektronikai műszerész, illetve biztonságtechnikai mérnök is. Az elvégzendő feladatokra minden alkalommal találunk megfelelő, szakszerű megoldást.

VÁGJUNK BELE!

AMIT KÍNÁLUNK

RIASZTÓRENDSZER

Vállaljuk bármilyen ingatlan teljeskörű elektronikai vagyonvédelmi rendszerének telepítését, legyen az családi ház, iroda, üzlet, vagy akár raktárépület.

KAMERARENDSZER

Szeretné biztonságban tudni a kerti csapot, vagy irodája tárgyalóját, esetleg gyönyörködni a nyaralóját látogató madarakban? Egy modern kamerarendszerrel bármelyiket megteheti, akár egy mobiltelefon áráért.

INFORMATIKA

Ha lassú az internet otthon, az lehet akár az eszközök hibája is. Ha gyakran elmegy az áram, és lekapcsol a szerver, az nem tesz jót az adatoknak, és az eszközöknek sem. Egy elromlott számítógép akár pár órán belül javítható lehet. Mi mindhárom problémára tudunk szakmai javaslatot nyújtani, és akár meg is oldani azokat.

BELÉPTETŐRENDSZER

Egy olyan épületben, ahol korlátozni kell a személyforgalmat, tökéletes megoldás lehet egy kártyás beléptető, vagy akár egy sima számkombinációs rendszer. Amennyiben valami komolyabbra van igény, akkor bátran javasoljuk a biometrikus rendszereket, például egy ujjnyomat ellenőrzőt – ma már nem csak a filmekben létezik ilyen. Szívesen állunk rendelkezésére ezen a területen is!

TÁVOLI ELÉRÉS

Ha riasztóját, kamerarendszerét, vagy beléptetőrendszerét távolról is szeretné vezérelni, vagy csak szeretne értesítést kapni az eseményekről, amíg nyaraláson van, mi tudjuk a megoldást.

KAPUTELEFON

Egy egyszerű csengő is hatékonyan jelzi, ha vendég érkezett hozzánk, azonban ha tudni is szeretnénk, hogy ki az, anélkül, hogy kimennénk hozzá, akkor egy videokaputelefon beszerelése a megoldás. Hatékony, megfizethető, praktikus.

3884
TELEPÍTETT KAMERA
1790
BEÜZEMELT RIASZTÓRENDSZER
202
ÉLŐ TÁVOLI ELÉRÉS
9812
CSÉSZE ELFOGYASZTOTT KÁVÉ

HOGYAN JUTHATOK HOZZÁ EGY VAGYONVÉDELMI RENDSZERHEZ?

1

ÉRDEKLŐDÉS

Keressen meg minket telefonon vagy e-mailben, mi meghallgatjuk a részleteket, és szükség esetén egyeztetünk egy megfelelő időpontot egy személyes találkozóra.

3

KIVITELEZÉS

Amennyiben az ajánlat, és a rendszerterv elnyeri a tetszését, akkor az előre egyeztetett időpontban megkezdjük a kivitelezést, majd ha minden kész, akkor a műszaki és minőség-ellenőrzés után átadjuk a rendszert, és hasznos információkkal látjuk el a végfelhasználót.

2

ÁRAJÁNLAT

A részletek megbeszélése után mi megtervezzük rendszerét, és küldünk róla egy előzetes árajánlatot.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE?

Itt megadhatja elérhetőségeit, ezután mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.