iroda
06 20 951 5024 / gelfor@gelfor.hu
szerviz
06 20 543 4498 / forrasi.zoltan@gelfor.hu

Hírek, aktualitások

Kamerarendszerek

Zártláncú kamerarendszerek telepítése egyedi igényfelmérés alapján.

A leggyakrabban alkalmazott kameráink: Hikvision vagy  Samsung termékek. Technikai jellemzők: Sony CCD (HAD, SUPERHAD), Sony/Samsung DSP, Felbontás: min. 2 Megapixel (1920X1080 képpont)

Jelenleg a legjobb ár/érték arányú kamerarendszerek megbízható minőségű analóg Turbo HD illetve IP kamerákból állnak, melyek képét digitális rögzítőegységek (DVR-ek), korszerű S-ATA winchestereken tárolják.

A DVR (NVR) már hálózaton keresztül, akár Interneten is kommunikál, az élőkép és a felvételek távolról is elérhetők, lementhetők.

Az alkalmazott rögzítőink kompatibilisek az iPhone, valamint Android-os okostelefonokkal is, ami azt jelenti, hogy a megfelelő beállítások után – pillanatok alatt – a GSM alapú kommunikációs vonalakon keresztül is betekinthetünk a számunkra fontos, bekamerázott területekre.

A kamerák segítségével csökkenthetjük a külső és belső lopásokat, javíthatjuk a nagyobb cégeknél is az alkalmazottak munkamorálját, ami azt eredményezi, hogy a kamerarendszerre fordított pénz, igen gyorsan megtérülő befektetéssé válik. yes

Ingyenes kameratesztelési lehetőségek a GelFor Data Kft.-nél! smiley

enlightened További információra van szüksége? Kérje ingyenes és kötelezettségek nélküli szaktanácsadásunkat, árajánlatunkat!

Erre a linkre kattintva:  http://gelfor.hu/urlap  megadhatja az elérhetőségét, s hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Rólunk

Cégünk - a GelFor Vállalkozás jogutódjaként - 2002. áprilisában alakult.
Több mint 20 éve tevékenykedünk az informatika és a biztonságtechnika szakterületén.
Célunk az ügyfeleinkkel kialakítandó hosszú távú munkakapcsolat, ezért minőségi munkát végzünk, kiemelkedő garanciális feltételekkel, versenyképes árakon.
A legrégebbi - máig is élő - átalánydíjas szolgáltatási szerződéseink 1998-ban indultak.

Kiemelt partnereink

Pólus Center,  Aréna Pláza,  Ablakland.hu,  Securitas Kft.,  Diehl Aviation Hungary Kft.,  Delton Bt.,  Masco Kft.,  Agrolánc Kft.,  Vinci Facilities Magyarország Kft.,  Hidra Technológiai Szolgáltató Kft.,  Gasztroizmus2000 Kft.,  Prospero Könyvei Budapest Kft.Szatmári Konzervgyár Kft.ERKONE Kft.,  Positus Kft.,  I-SECCHSHRPZMAXAdatkockaReményi CsomagolástechnikaMakor Kft.