iroda
06 20 951 5024 / gelfor@gelfor.hu
szerviz
06 20 543 4498 / forrasi.zoltan@gelfor.hu

Hírek, aktualitások

Milyen szolgáltatásokkal várjuk Önt?

Mai divatos kifejezéssel élve: minden, ami informatika és biztonságtechnika!

Ha nem indul a számítógépe, notebookja, nincs kép a monitoron vagy állandóan csipog a szünetmentes tápegysége, esetleg belassult a számítógépe és furcsa dolgokat művel... új hálózati végpontra lenne szüksége, mert bővítette az informatikai rendszerét...

Jó lenne egy hozzáértő szakember, aki havi rendszerességgel frissen tartaná a cégénél a szoftvereket... aki alapos kompresszoros portalanítással levegőhöz juttatná végre a fulladozó tápegységeket, ventilátorokat... aki sürgős hiba esetén, órákon belül megoldást kínál...

Szeretne egy riasztórendszert, vagy kamerarendszert a családi házába, hogy növelje a biztonságát... Szívesen ránézne a házára, vagy irodájára az Interneten keresztül - akár néhány másodperc alatt, akkor is, ha éppen nyaral... Valami problémája van a meglévő riasztórendszerével... kiegészítené a védelmét tűzérzékelővel vagy szénmonoxid érzékelővel... esetleg akkumulátort kellene cserélni a magasan lévő szirénában...

Megoldási javaslatunk enlightened

Sokan félnek igazi szakemberhez fordulni, mert rosszak a tapasztalataik, netán úgy gondolják, hogy ez biztosan nagyon drága mulatság. Mi gondoskodunk arról, hogy kockázatmentesen vegye igénybe szakértelmünket.

Első lépésként: részletes – akár helyszíni – igényfelmérés alapján adunk egy teljesen ingyenes szakvéleményt és árajánlatot a megoldandó problémájára. Önnek ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, még csak megsértődni sem fogunk, ha ezek után nem kéri a szolgáltatásunkat!

Második lépésként: a kötelező 1 év garancia helyett 3 év ingyenes javítási garanciát biztosítunk az általunk elvégzett biztonságtechnikai telepítési munkákra. Elemi érdekünk, hogy jól dolgozzunk!

Ezek után felmerülhet Önben, hogy ez mind nagyon szép, de milyen áron?

A cégünk  hivatalosan bejelentett munkatársakat alkalmaz, ebből adódóan nem feltétlenül vagyunk a legolcsóbb  megoldás a problémájára, de bármilyen platformon vállalni tudjuk az árainkat, s kihasználva az internet nyilvánosságát, csak korrekt ajánlatot adunk.

Alapelvünk szerint az ügyfeleinkkel hosszú távú üzleti kapcsolatra törekszünk, s ezt csakis a nagyon jó ár/érték arányos szolgáltatásunkkal tudjuk elérni. Rendszeres karbantartási szerződéssel bíró partnereink 40%-ának több mint 15 éve szolgáltatunk. Erre büszkék vagyunk, s ez adja cégünk erejét az olykor nehéz gazdasági körülmények között is.

Tegyen Ön is próbára minket! yes 

Erre a linkre kattintva:  http://gelfor.hu/urlap  megadhatja az elérhetőségét, s hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Rólunk

Cégünk - a GelFor Vállalkozás jogutódjaként - 2002. áprilisában alakult.
Több mint 20 éve tevékenykedünk az informatika és a biztonságtechnika szakterületén.
Célunk az ügyfeleinkkel kialakítandó hosszú távú munkakapcsolat, ezért minőségi munkát végzünk, kiemelkedő garanciális feltételekkel, versenyképes árakon.
A legrégebbi - máig is élő - átalánydíjas szolgáltatási szerződéseink 1998-ban indultak.

Kiemelt partnereink

Pólus Center,  Aréna Pláza,  Ablakland.hu,  Securitas Kft.,  Diehl Aviation Hungary Kft.,  Delton Bt.,  Masco Kft.,  Agrolánc Kft.,  Vinci Facilities Magyarország Kft.,  Hidra Technológiai Szolgáltató Kft.,  Gasztroizmus2000 Kft.,  Prospero Könyvei Budapest Kft.Szatmári Konzervgyár Kft.ERKONE Kft.,  Positus Kft.,  I-SECCHSHRPZMAXAdatkockaReményi CsomagolástechnikaMakor Kft.