iroda
06 20 951 5024 / gelfor@gelfor.hu
szerviz
06 20 543 4498 / forrasi.zoltan@gelfor.hu

Hírek, aktualitások

Kamerarendszerek

Zártláncú kamerarendszerek telepítése egyedi igényfelmérés alapján.

A leggyakrabban alkalmazott kameráink: Hikvision vagy  Samsung termékek. Technikai jellemzők: Sony CCD (HAD, SUPERHAD), Sony/Samsung DSP, Felbontás: min. 700 TVL

Jelenleg a legjobb ár/érték arányú kamerarendszerek megbízható minőségű analóg kamerákból állnak, melyek képét digitális rögzítőegységek (DVR-ek), korszerű S-ATA winchestereken tárolják.

A DVR már hálózaton keresztül, akár Interneten is kommunikál, az élőkép és a felvételek távolról is elérhetők, lementhetők.

A legújabb rögzítők kompatibilisek a világsikert arató és egyre jobban elterjedő iPhone, valamint Android-os okostelefonokkal is, ami azt jelenti, hogy a megfelelő beállítások után – pillanatok alatt – a GSM alapú kommunikációs vonalakon keresztül is betekinthetünk a számunkra fontos, bekamerázott területekre.

A kamerák segítségével csökkenthetjük a külső és belső lopásokat, javíthatjuk a nagyobb cégeknél is az alkalmazottak munkamorálját, ami azt eredményezi, hogy a kamerarendszerre fordított pénz, igen gyorsan megtérülő befektetéssé válik. yes

A technikai fejlesztések következtében és a gyártási volumen növekedésével az analóg HD és az IP alapú MegaPixel felbontású kamerák is egyre inkább megfizethetővé válnak szélesebb körben is. Így megjósolható, hogy nincs már messze az az idő, amikor ezek a ma még felső árkategóriás kamerák is tömegekhez juthatnak el.

Ingyenes kameratesztelési lehetőségek a GelFor Data Kft.-nél! smiley

enlightened További információra van szüksége? Kérje ingyenes és kötelezettségek nélküli szaktanácsadásunkat, árajánlatunkat!

Erre a linkre kattintva:  http://gelfor.hu/urlap  megadhatja az elérhetőségét, s hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Rólunk

Cégünk - a GelFor Vállalkozás jogutódjaként - 2002. áprilisában alakult.
Több mint 20 éve tevékenykedünk az informatika és a biztonságtechnika szakterületén.
Célunk az ügyfeleinkkel kialakítandó hosszú távú munkakapcsolat, ezért minőségi munkát végzünk, kiemelkedő garanciális feltételekkel, versenyképes árakon.
A legrégebbi - máig is élő - átalánydíjas szolgáltatási szerződéseink 1998-ban indultak.