iroda
06 20 951 5024 / gelfor@gelfor.hu
szerviz
06 20 543 4498 / forrasi.zoltan@gelfor.hu

Hírek, aktualitások

Milyen szolgáltatásokkal várjuk Önt?

Mai divatos kifejezéssel élve: minden, ami informatika és biztonságtechnika!

Ha nem indul a számítógépe, notebookja, nincs kép a monitoron vagy állandóan csipog a szünetmentes tápegysége, esetleg belassult a számítógépe és furcsa dolgokat művel... új hálózati végpontra lenne szüksége, mert bővítette az informatikai rendszerét...

Jó lenne egy hozzáértő szakember, aki havi rendszerességgel frissen tartaná a cégénél a szoftvereket... aki alapos kompresszoros portalanítással levegőhöz juttatná végre a fulladozó tápegységeket, ventilátorokat... aki sürgős hiba esetén, órákon belül megoldást kínál...

Szeretne egy riasztórendszert, vagy kamerarendszert a családi házába, hogy növelje a biztonságát... Szívesen ránézne a házára, vagy irodájára az Interneten keresztül - akár néhány másodperc alatt, akkor is, ha éppen nyaral... Valami problémája van a meglévő riasztórendszerével... kiegészítené a védelmét tűzérzékelővel vagy szénmonoxid érzékelővel... esetleg akkumulátort kellene cserélni a magasan lévő szirénában...

Megoldási javaslatunk enlightened

Sokan félnek igazi szakemberhez fordulni, mert rosszak a tapasztalataik, netán úgy gondolják, hogy ez biztosan nagyon drága mulatság. Mi gondoskodunk arról, hogy kockázatmentesen vegye igénybe szakértelmünket.

Első lépésként: részletes – akár helyszíni – igényfelmérés alapján adunk egy teljesen ingyenes szakvéleményt és árajánlatot a megoldandó problémájára. Önnek ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, még csak megsértődni sem fogunk, ha ezek után nem kéri a szolgáltatásunkat!

Második lépésként: a kötelező 1 év garancia helyett 3 év ingyenes javítási garanciát biztosítunk az általunk elvégzett biztonságtechnikai telepítési munkákra. Elemi érdekünk, hogy jól dolgozzunk!

Ezek után felmerülhet Önben, hogy ez mind nagyon szép, de milyen áron?

A cégünk a törvényi előírásoknak megfelelően adózik, s hivatalosan bejelentett munkatársakat alkalmaz. Ebből adódóan nem mindig tudunk árversenyre kelni a feketézőkkel, de azon magam is elképedek, hogy ebben a kategóriában is mennyi lehúzós árajánlattal találkozunk. Mi bármilyen platformon vállalni tudjuk az árainkat, s kihasználva az internet nyilvánosságát, csak korrekt ajánlatot adunk.

Alapelvünk szerint az ügyfeleinkkel hosszú távú üzleti kapcsolatra törekszünk, s ezt csakis a nagyon jó ár/érték arányos szolgáltatásunkkal tudjuk elérni. Rendszeres karbantartási szerződéssel bíró partnereink 40%-ának több mint 12 éve szolgáltatunk. Erre büszkék vagyunk, s ez adja cégünk erejét a nehéz gazdasági körülmények között is.

Tegyen Ön is próbára minket! yes 

Erre a linkre kattintva:  http://gelfor.hu/urlap  megadhatja az elérhetőségét, s hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Rólunk

Cégünk - a GelFor Vállalkozás jogutódjaként - 2002. áprilisában alakult.
Több mint 20 éve tevékenykedünk az informatika és a biztonságtechnika szakterületén.
Célunk az ügyfeleinkkel kialakítandó hosszú távú munkakapcsolat, ezért minőségi munkát végzünk, kiemelkedő garanciális feltételekkel, versenyképes árakon.
A legrégebbi - máig is élő - átalánydíjas szolgáltatási szerződéseink 1998-ban indultak.